Mi vagyunk azok, akik a munka megzavarása nélkül költöztetjük át irodáját. Olyan időben állunk rendelkezésre, hogy a költözés ne zavarja a munkát!

Ha gondos, körültekintő költözést szeretne, ami nem befolyásolja munkáját, érdemes felhívni bennünket!

Irodaköltöztetés, bevételkiesés nélkül

Közös célunk, hogy az Önök cége gyorsan, személyre szabott megoldásban költözhessen, a lehető legkisebbre redukálva a költözés okozta munkakiesést. Hívjon és egyeztetjük az irodaköltözés módját, idejét, hogy cégének irodáját probléma nélkül, simán átköltöztessük!

Irodabútor-irodaszer szállítás keretében maximális szakértelemmel, és odafigyeléssel szállítjuk hagyományos, modul rendszerű, és antik bútorait. Lapra szerelhető nagyméretű bútorait, amennyiben a bútorszállítás és hely indokolja, vagy egyéni kérése szerint szét- és összeszereljük!

Közös célunk, hogy az Önök cége gyorsan, személyre szabott megoldásban költözhessen, a lehető legkisebbre redukálva a költözés okozta munkakiesést.

Raktárak költöztetését szintén egyedileg egyeztetjük, különös figyelmet szentelve a raktár típusára és elhelyezkedésére. Irattáraknál minden esetben biztosítjuk a sorrendtartást, vállaljuk a polcrendszerek szétszerelését, összeszerelését is.

Nagyon fontos dolgok iroda és üzlet helységek boltok üzletek átköltöztetésénél: 

Irodák és üzlet helységek boltok költöztetésénél általában esti órákban engedélyezett a költöztetés ahogy az irodaházak és plázák üzletközpontok és bevásárló centerek szabályzata meg engedi. Ez 18:00-tól szokott tartani reggel 06:00 ig mikor szabadon vagy engedély el lehet pakolni,szállítani.

Figyelni kell rá, hogy mivel esti műszak 20:00 után ill. 06:00 óra előtt műszakpótlékot kell felszámolnunk. Mivel ilyen esetekben másnap már nem tudunk munkába állni a szokott reggeli időben ezért a következő napi munka rend kimarad számunkra. Viszont mivel igen jól és ügyesen dolgozunk ezért más cégekhez viszonyítva sokkal előbb szoktunk egy feladattal végezni,így az emiatt felmerülő plusz költségeket a jó munkánkkal bőven be tudjuk hozni és jobban megtérül ha minket választ.

Irodaköltöztetés bolt üzlet helység árajánlat kérése:

FONTOS: Cégünk bejelentett hivatalos számlaképes cég. Adó számmal és cégjegyzék számmal rendelkezünk. Ez biztosíték önnek is,hogy a munka végeztével rendes elszámolással a ki írt és feltüntetett árakkal lesz elszámolva a munka. így áraink nem fognak változni a munka végeztével sem. Amelyik cég honlapján nincs feltüntetve az árlista azt nem szabad hívni nem szabad választani! Nálunk fél órás elszámolás van ezért nem érdekünk,hogy húzzuk az időt olyan cégekkel ellentétben ahol ha átlépik pár perccel direkt az egész órát már egy egész órával többet számolnak fel.

Üzletek tárolók raktárak irodák csarnokok berendezéseinek szállításában segítség:

A gyorsabb és rugalmasabb ,egyszerűbb és gördülékenyebb átköltöztetés érdekében cégünk számos szállító eszközzel rendelkezik. Minden terepre és nehézségekre fel vagyunk szerelkezve többféle szerszámmal és eszközökkel. Minden autónk rendelkezik szerszámmal a bútor szereléshez.

Különböző kiskocsikkal állunk rendelkezésre, molnárkocsival akár páncélszekrény szállító , szerverszekrény szállító eszközzel ami irodák esetében gyakran használatos. Ezzel tudjuk csökkenteni az ön kiadásait és megoldani szállítási kérdéseit amit más cég esetleg ezen eszközök hiányában nem tud!!

És még egy ok amiért érdemes minket választania:

Kisebb irodák és üzletek átköltöztetéséhez furgonnal is tudunk rendelkezésre állni a könnyebb és jobb parkolás előnyeit kihasználva esetleg a belvárosban vagy közelebb állni a bejárathoz.

Nagyobb irodák vagy csarnokok költöztetéséhez több,akár 2-3 nagyobb teherautóval is ki tudunk állni a kért címre, és egyszerre egy ütemben át tudjuk költöztetni a kívánt helyre irodáját vagy üzlet helységét.

Iroda bútor szerelés!

Körülményektől függően vagy amennyiben ön akár raktározni szeretné irodabútorait gond nélkül szét és össze is szereljük, lapra szedjük.

Hagyományos modul szerkezetű vagy IKEA stílusú bútorait gépi és kézi szerszámokkal egyaránt gyorsan és sérülés mentessen szét szedjük és ipari fóliával ellátva becsomagoljuk. Ezeket fényképekkel dokumentálni is szoktuk! Amennyiben ön a megrendelő nincs jelen ezt fényképezzük. A már meglévő sérüléseket amik a bútoron eredetileg voltak fényképezzük csomagoljuk és a későbbi általunk raktárakban  letett és ott hagyott helyén is szintén fényképekkel dokumentáljuk!

A bútorszerelésre cégünk nem számol fel plusz költséget! Meglévő vagy újonnan megrendelt általános bútorait szakszerűen össze és szét szereljük simán csak a ki írt óra díj árában! Köszönjük szépen. 

Miért kedvezőbb és olcsóbb velünk költöztetnie a cégét?

Szállító cégek keresésénél nem a kedvezőbb vagy olcsóbb óra díj amit figyelembe kell venni!!! Sokkal kifizetődőbb ha olyan céget választ aki rutinosabb és szállító eszközökkel jobban felszerelt, ahol a szakemberek tudják és folyamatosan csinálják és teszik is a dolgukat! Ezzel lehet igazán jobban és többet spórolni!

És mivel a mi cégünk ilyen, ahogy azt az értékelések a vélemények például  a magyar vélemények oldalon is olvashatók, a képek a munkáinkról oldalunkon láthatók és áttekinthetők, így ez alapján már tudjuk is, hogy ön a legjobb helyen van és már tudja is kit kell felhívnia az időpont foglalása miatt! Állunk rendelkezésre és igyekezni fogunk mindenben.

Ha szállítana, mi szállítjuk a megoldást!

Ügyfeleink ezért szeretnek bennünket

Teljes felelősséget vállalunk
Értékeit a Generali biztosítja
Vigyázunk dolgaira, mint a sajátunkra
Erős kollégákkal, gyorsan költöztetjük

Extra szolgáltatások díjtalanul!

A következő szolgáltatásokat díjtalanul végezzük az Ön kényelme és a pontos díj meghatározása miatt. Ezért Önnek nemcsak kényelmes és gyors lesz az irodaköltözés, de egyedien kedvező áron végezzük el. Miért fizetne többet 1 forinttal is, ha nem kell?

Ajánlat előtti felmérés, díjtalan!

Egy iroda költöztetése esetében az árajánlat elkészítése komplex feladat. Nagyszabású lakossági, illetve iroda telephely költöztetések esetén az árajánlathoz elengedhetetlen a szállítandó bútorok, és más ingóságok pontos számba vétele. Budapest területén egyeztetett időpontban díjmentesen elvégezzük a helyszíni felmérést, meghatározzuk a szükséges csomagolóanyag mennyiségét, feltérképezzük a parkolás, rakodás körülményeit, majd rövidesen értesítjük ajánlatunkról, és a költöztetés várható időtartamáról.

A helyszíni felmérés, és az árajánlat Budapesten teljesen ingyenes, Ön számára nem jár semmi nemű kötelezettséggel.

Ezermester szolgáltatás, díjtalan!

Költöztetése során a bútorszerelésen kívül más fontos faladatok megoldásában is segítségére leszünk plusz költség nélkül!

Vállaljuk a háztartási gépek ki- és beszerelését, csillárok, világító testek, polcok, karnisok, és más lakás kiegészítők le-és felszerelését, így önnek nem kell ezekhez különböző szakemberekre várnia. Amennyiben ilyen jellegű igénye van, kérjük jelezze előre, hogy fel tudjunk készülni a megfelelő szerszámokkal, gépekkel.

Az iroda költöztetését éjszaka is vállaljuk, így az alkalmazottak másnap már az új helyen kezdhetik meg a munkát

LEVESSZÜK VÁLLÁRÓL AZ IRODAKÖLTÖZTETÉS GONDJAIT!
Ha körültekintő, gyors iroda költöztetést szeretne, leállások nélkül,
érdemes bennünket keresnie!

Irodaköltöztetés esetén az árak

 • Tehergépkocsi vezetővel: 13.500.- Ft/óra
 • Tehergépkocsi 2 fővel: 17.500.- Ft/óra
 • Tehergépkocsi 3 fővel: 19.500.- Ft/óra
 • Tehergépkocsi 2 fővel 2 órára: 35.000.- Ft.
 • 2 Teherautó 4 fővel: 35.000.-Ft/óra
 • 2 Teherautó 5 fővel: 37.000.-Ft/óra
 • 2 Teherautó 6 fővel: 40.000.-Ft/óra
 • 2 óra minimum díj!
 • Vidék esetén 190ft/km
 • Kiállási díj NINCS!
 • Reggel 6:00 előtt,este 20:00-óra után dupla órabért számolunk fel!
 • Amennyiben félre tájékoztatnak vagy nem becsülik meg a munkánkat és becsületes rakodóinkat köszönettel,de mi is visszaléphetünk a megbízástól!
 • Amennyiben kedves ügyfeleink is segítenek a pakolásban cégünknek nem áll módjában a kártérítés. GENERALI nem érvényes!
 • A behajtási engedély díja, valamint parkolási díjak, minden esetben az ügyfelet terhelik.
 • Díjaink telephelytől (Zugló)telephelyig értendők.

Kérjen ajánlatot!

Kiegészítő szolgáltatások díjmentesen!

Bútorszerelés

Ha nem kíván több napig a bútorszereléssel bajlódni, válasszon minket, és a bútorszállítást követően akár azonnal is összeszereljük bútorait. Vállaljuk az összes kereskedelemben kapható lapra szerelt bútor szakszerű összeszerelését, valamint költöztetés, bútorszállítás során a már meglévő bútorai szét-és összeszerelését.

Átalakítások felmérése

Mielőtt beköltözne, kérje ki szakembereink tanácsát ingatlana, lakása állapotának felmérését illetőleg. Segítünk szakemberek által végzett állapotfelmérésekkel, és szakvéleménnyel! Víz villany fűtés szerelés, parkettázás teljes körű lakásfelújítás. Átalakítások, hibajavítások, Ablakok, ajtók áthelyezése, befalazása.

Előzetes felmérés

Budapest területén egyeztetett időpontban díjmentesen elvégezzük a helyszíni felmérést, meghatározzuk a szükséges csomagolóanyag mennyiségét, feltérképezzük a parkolás, rakodás körülményeit, majd rövidesen értesítjük ajánlatunkról, és a költöztetés várható időtartamáról. A költözés előtti felmérés díjmentes!

A legfontosabb előnyök, amiért mások mellettünk döntöttek

 • Igényes költöztetés odafigyeléssel olcsón!
 • Szakképzett, magyar sportoló kollégákkal.
 • Bármikor elérhetőek vagyunk!
 • Generali Biztosító biztosítja értékeiket!
 • Megbízhatósági tanúsítványunk van!
 • Gyors, rugalmas munkavégzéssel segítünk!
 • Igen, mi vagyunk, akik mindent viszünk!
 • A beköltözés előtt állapotfelmérés, hibafeltárás!
 • A hibáik javítását, az átépítést is vállaljuk!

Ön is bármikor hívhat. Hívjon most!

Kérdése van? Küldje el!

Ön pontosan egy ilyen segítőkész, lelkiismeretesen dolgozó költöztetőcsapatot keres?

Mert gondok nélkül költözné át irodáját? Minimális leállással vagy anélkül, gyorsan, körültekintő módon?

Bármikor hívhat!