Mi vagyunk, akik mindent visznek!
Ha sima, gondok nélküli költözést szeretne, hívjon most!

Teljes szerviz szolgáltatásunk keretében jelenléte nélkül költöztetjük át bútorait új otthonába. Ennél kényelmesebb már nem is lehet!

Kényelmes költözés, ott sem kell lennie

A költözés általában rengeteg törődéssel jár, lelki rákészüléssel. A sok holmi, bútorok, értékes berendezések, személyes dolgok becsomagolása figyelmet igénylő feladat. Azután pedig az átköltözés napján átélt izgalom és fáradság miatt valljuk be, senkinek nem hobbija. Ettől a törődéstől, egy rakás gondtól mentjük meg, amikor azt javasoljuk, menjen el kirándulni családjával. Mire a nap végén visszatér, bútorai az új környezetben várják, hogy megérdemelt pihenést nyújtsanak Önnek.

Pontosan tudjuk mit érez, odafigyelünk és úgy intézzük, az kényelme teljes legyen!

Munkatársainknak hatalmas gyakorlata van a költöztetésben. Gondosan odafigyelve szállítjuk bútorait és egyéb dolgait az új helyre. Mivel kollégáink jó erőben lévő sportoló magyar emberek, ezért a nehezebb bútorokkal is biztonsággal mozgunk még a szűk lépcsőházban is. Ránk bízhatja dolgait, nem fognak megsérülni a szállítás során. Amikor a költözés napja elérkezik, Önnek ott sem kell lennie! Ezért bátran ajánljuk, hogy kímélve magát és családját, kiránduljanak egyet a költözés napján. Mire hazaérnek, készen várja Önöket az új otthon!

Ügyfeleink ezért szeretnek bennünket

Teljes felelősséget vállalunk
Értékeit a Generali biztosítja
Vigyázunk dolgaira, mint a sajátunkra
Erős kollégákkal, gyorsan költöztetjük

Kérjen ajánlat előtti felmérést, díjtalan!

Nagyszabású lakossági, illetve iroda telephely költöztetések esetén az árajánlathoz elengedhetetlen a szállítandó bútorok, és más ingóságok pontos számba vétele. Budapest területén egyeztetett időpontban díjmentesen elvégezzük a helyszíni felmérést, meghatározzuk a szükséges csomagolóanyag mennyiségét, feltérképezzük a parkolás, rakodás körülményeit, majd rövidesen értesítjük ajánlatunkról, és a költöztetés várható időtartamáról.

A helyszíni felmérés, és az árajánlat Budapesten teljesen ingyenes, Ön számára nem jár semmi nemű kötelezettséggel.

EXTRA szolgáltatások díjtalanul!

Költöztetése során a bútorszerelésen kívül más fontos faladatok megoldásában is segítségére leszünk plusz költség nélkül!

Vállaljuk a háztartási gépek ki-és beszerelését, csillárok, világító testek, polcok, karnisok, és más lakás kiegészítők le-és felszerelését, így Önnek nem kell ezekhez különböző szakemberekre várnia. Az előzetes felmérés alkalmával, kérjük jelezze előre, hogy fel tudjunk készülni a megfelelő szerszámokkal, gépekkel.

Gondtalan és főleg kényelmes költöztetés

Ha úgy szeretne költözni, hogy egy dobozt se kelljen becsomagolnia és estére új lakásában, ugyanúgy saját ágyában pihenhessen megszokott tárgyai között, válassza teljes dobozolásos, full service szolgáltatásunkat!

LEVESSZÜK VÁLLÁRÓL A GONDOKAT!
Ha sima, gondok nélküli költözést szeretne, hívjon most!

Kérjen ajánlatot!

Kiegészítő szolgáltatások díjmentesen!

Bútorszerelés

Ha nem kíván több napig a bútorszereléssel bajlódni, válasszon minket, és a bútorszállítást követően akár azonnal is összeszereljük bútorait. Vállaljuk az összes kereskedelemben kapható lapra szerelt bútor szakszerű összeszerelését, valamint költöztetés, bútorszállítás során a már meglévő bútorai szét-és összeszerelését.

Ajánlat előtti felmérés

költöztetés budapest

Budapest területén egyeztetett időpontban díjmentesen elvégezzük a helyszíni felmérést, meghatározzuk a szükséges csomagolóanyag mennyiségét, feltérképezzük a parkolás, rakodás körülményeit, majd rövidesen értesítjük ajánlatunkról, és a költöztetés várható időtartamáról. A költözés előtti felmérés díjmentes!

A legfontosabb előnyök, amiért mások mellettünk döntöttek

  • Igényes költöztetés odafigyeléssel olcsón!
  • Szakképzett, magyar sportoló kollégákkal.
  • Bármikor elérhetőek vagyunk!
  • Generali Biztosító biztosítja értékeiket!
  • Megbízhatósági tanúsítványunk van!
  • Gyors, rugalmas munkavégzéssel segítünk!
  • Igen, mi vagyunk, akik mindent viszünk!
  • A beköltözés előtt állapotfelmérés, hibafeltárás!
  • A hibáik javítását, az átépítést is vállaljuk!

Ön is bármikor hívhat. Hívjon most!

Kérdése van? Küldje el!

Ön pontosan egy ilyen segítőkész, lelkiismeretesen dolgozó költöztetőcsapatot keres?

Mert gondok nélkül költözne? Lomtalanítana? Tehertaxira volna szüksége? Bármikor hívhat.

Hívjon most!