Mi vagyunk, akik mindent visznek!
Ha sima, gondok nélküli költözést szeretne, hívjon most!

Költözés, ezúttal a szokásos stressz nélkül

Az emberek többsége a költözést gondnak tekinti, mert sok cipekedéssel jár és ki tudja, mikor áll helyre a megszokott rend… Az egész olyan kényelmetlen, ráadásul a nehéz bútorok könnyen megsérülhetnek mozgatás közben. De most nem így lesz!

Pontosan tudjuk mit érez, odafigyelünk és úgy intézzük, hogy ez Önnek a legcsekélyebb gondot se okozza…

Munkatársaink több száz költöztetésen vannak túl. Gondosan odafigyelve szállítjuk bútorait és egyéb dolgait az új helyre. Mivel kollégáink jó erőben lévő sportoló magyar emberek, ezért a nehezebb bútorokkal is biztonsággal mozgunk még a szűk lépcsőházban is. Ránk bízhatja dolgait, nem fognak megsérülni a szállítás során. Ezért az esetleg korábban történt stresszes költözködés, a fárasztó hurcolkodás ezúttal elmarad, mert szó szerint levesszük válláról a gondokat.

Hogy mitől lesz olcsó a költöztetés igazán és velünk miért éri meg jobban költözködnie mint más hasonló cégekkel ellentétben?

A költöztetés nem a ki írt minél olcsóbb áraktól lesz igazán olcsó attól,hogy ön a kedvezőbb óra díjas céget választja hanem a munkavégzéstől a munka hozzáállásától a rakodók és pakoló személyzet találékonyságától ,hozzáértésétől és munka akaratától az adott cég felszerelésétől!

Nagyon fontos!

Lehet választani egy olcsóbb óra díjas céget, az mégis drágább lesz, ha a munkatársai a pakolást húzzák, nem igyekeznek nem használnak jó terep viszonyoknál kiskocsit vagy molnárkocsit, egy 3 órás költözést 4-5 óra alatt végeznek el így több tíz ezer forinttal is többet fizethet, aki őket választja! Így a várt és beígért olcsó költöztetés mindjárt drágább lesz!

Példa: Amennyiben mi végzünk 3 óra alatt 2 fővel az 3X14.000.- ft, ami összesen 42.000. forintra jön ki. Amennyiben egy másik olcsóbb szállító céget szeretne választani akinél 10.000.-ft van ki írva óránként és 5-6 óra alatt végzi el a munkát, amit mi 3 óra alatt akkor az 5X10.000.- összesen 50.000. forint jobb esetben! Amennyiben nem közlik önnel, hogy a ki írt 10.000.- forint/óra díj rakodónként értendő! Akkor 2 rakodó esetén 2X10.000.-/óra és mindjárt bele is esett a csapdába ami 5 óra munkavégzésnél, rakodásnál azt jelenti önnek, hogy 5X20.000.- ami összesen 100.000.-ft lesz a mi 42.000.- forintos díjunkkal ellentétben.

Ezért ez az igazi olcsó költöztetés és szállítás, amit mi végzünk!

Tehát, ha velünk költözködik akkor ebben az esetben máris spórolt 58.000.- forintot! Csak minket kell hogy válasszon és biztonságosan fog költözni nem csak a pakolás hanem az elszámolás esetében is! Mi bejelentett,hivatalos cég vagyunk akik tudnak számlát is adni önnek természetesen és más „olcsó” költöztető cégekkel ellentétben rendelkezünk cégjegyzék számmal, bejelentett telephellyel, ami szintén egy biztonságot jelent önnek.

Munkatársaink mindig, ha a terep alkalmas használnak molnárkocsit vagy gurulós eszközöket a szállításhoz, hogy ezzel is meggyorsítsák az ön költözését és pénzt spóroljanak meg önnek. Nem viszik kézben ha lehet egyesével a dobozokat ezzel is húzva az időt!

Nálunk fél órás elszámolás van! Pont azért, hogy ne legyen értelme húzni az időt mikor direkt pár perccel át esnek a rakodók az egész órán így el lehessen számolni még egy órát pluszban, ami szerintünk nem lenne jogos.

Érdekes költözési praktikák amikre jó oda figyelni! Rakodási körülményeket tekintve mindig az egyszerűbb megoldásokat keressük. A nagyobb tárgyak épületbe való be és ki juttatásánál az emeletre való felhúzás vagy leengedés sem okoz gondot! Nálunk a diszkréció is szerepet játszik.

Amennyiben szomszédjai kérdezősködnek mindig kitérő válaszokat adunk,nem kell tartania a kíváncsi szemektől, kíváncsiskodó emberektől.

„- Honnan költözködnek? – Az emeletről. – Ki költözik? – A megrendelő, mi csak pakolunk. – Hova költözik?  – Nem tudjuk még.”

Rakodóink diszkrétek. A költöztető,szállító teherautóink gps-el vannak ellátva így nem fordulhat elő, hogy bútoraival szállítandó dolgaival kitérőt teszünk elcsalinkázunk. Autóink embereink,rakodó munkatársaink mindentviszünk.hu felirattal vannak ellátva ezzel is jelezve: hivatalos, bejelentett cég vagyunk nem hétvégi snassz költöztetők.

Éjszakai bútormozgatás költöztetés és szállítás

Éjszakai költöztetést leginkább irodák vagy üzletek átköltöztetése során szoktak kérni, ahol az irodai dolgozok munkaideje miatt üzletek nyitva tartása miatt kell alkalmazkodni a pakolás folyamata, kivitelezése miatt. Ilyenkor figyelembe kell venni a műszakpótlékot. A díjázás ilyen esetekben a kiírt árak dupláját jelenti és ezzel kell számolni.

A rá következő napon a késői munkavégzés miatt mivel nehéz fizikai munkát végzünk nem tudunk már reggeli időpontban dolgozni egy esetleges felmerülő másik munkába. Általános költöztetésnél is állunk rendelkezésre éjszaka vagy késői időpontban. Ezt az időpontot reggel 6:00 előtt és este 20:00 után kell érteni és figyelembe venni.

Ügyfeleink ezért szeretnek bennünket

Teljes felelősséget vállalunk
Értékeit a Generali biztosítja
Vigyázunk dolgaira, mint a sajátunkra
Erős kollégákkal, gyorsan költöztetjük

Szokásos kérdéseink, mielőtt költözik:

 • Mikor szeretne költözni?
 • Honnan szeretne elköltözni? (kerület,utca,h.szám,emelet)
 • Hová szeretne költözni?
 • Bútorokat kell e szét,-le vagy össze szerelni?
 • Van külön csomagolandó kényes, törékeny tárgy, bútor, műkincs stb..
 • Van külön kívánság amire oda kell figyelnünk?
 • Lesz lift vagy egyéb segítség?
 • Esetleg tudnak e parkolóhelyet biztosítani a gyorsabb munkavégzés miatt.

EXTRA szolgáltatások díjtalanul!

Költöztetése során a bútorszerelésen kívül más fontos faladatok megoldásában is segítségére leszünk plusz költség nélkül!

Vállaljuk a háztartási gépek ki-és beszerelését, csillárok, világító testek, polcok, karnisok, és más lakás kiegészítők le-és felszerelését, így Önnek nem kell ezekhez különböző szakemberekre várnia. Amennyiben ilyen jellegű igénye van, kérjük jelezze előre, hogy fel tudjunk készülni a megfelelő szerszámokkal, gépekkel.

Gondtalan költöztetés

Ha úgy szeretne költözni, hogy egy dobozt se kelljen becsomagolnia és estére új lakásában, ugyanúgy saját ágyában pihenhessen megszokott tárgyai között, válassza teljes dobozolásos, full service szolgáltatásunkat!

Költöztetését Önnek megfelelő időpontban, akár éjszaka is vállaljuk

LEVESSZÜK VÁLLÁRÓL A GONDOKAT!
Ha sima, gondok nélküli költözést szeretne, hívjon most!

Költöztetés árak

 • Tehergépkocsi vezetővel: 12.000.- Ft/óra
 • Tehergépkocsi 2 fővel: 15.500.- Ft/óra
 • Tehergépkocsi 3 fővel: 18.500.- Ft/óra
 • Tehergépkocsi 2 fővel 2 órára: 31.000.- Ft.
 • 2 óra minimum díj!
 • 2 kocsival 4 fő 31.000Ft/óra
 • 2 kocsival 5 fő 34.500Ft/óra
 • 2 kocsival 6 fő 37.000Ft/óra
 • Vidék esetén 190Ft/km
 • Kiállási díj NINCS!
 • Reggel 6:00 előtt,este 20:00-óra után dupla órabért számolunk fel!
 • Mi mindig igyekszünk mindenben. Amennyiben félre tájékoztatnak vagy nem becsülik meg a munkánkat és becsületes rakodóinkat,köszönettel,de mi is visszaléphetünk a megbízástól!
 • Amennyiben kedves ügyfeleink is segítenek a pakolásban cégünknek nem áll módjában a kártérítés,GENERALI nem érvényes!
 • A behajtási engedély díja, valamint parkolási díjak, minden esetben az ügyfelet terhelik.
 • Díjaink telephelytől telephelyig értendők!
 • A kiírt áraink nettó árak!
 • Amennyiben nincs vagy nem használható a lift,munkatársaink egy egyszeri lépcsődíjat,egy jelképes összeget számolnak fel a lépcsőzés mennyiségétől függően.

Kérjen ajánlatot!

Kiegészítő szolgáltatások díjmentesen!

Bútorszerelés

Ha nem kíván több napig a bútorszereléssel bajlódni, válasszon minket, és a bútorszállítást követően akár azonnal is összeszereljük bútorait. Vállaljuk az összes kereskedelemben kapható lapra szerelt bútor szakszerű összeszerelését, valamint költöztetés, bútorszállítás során a már meglévő bútorai szét-és összeszerelését.

Előzetes felmérés

Budapest területén egyeztetett időpontban díjmentesen elvégezzük a helyszíni felmérést, meghatározzuk a szükséges csomagolóanyag mennyiségét, feltérképezzük a parkolás, rakodás körülményeit, majd rövidesen értesítjük ajánlatunkról, és a költöztetés várható időtartamáról. A költözés előtti felmérés díjmentes!

A legfontosabb előnyök, amiért mások mellettünk döntöttek

 • Igényes költöztetés odafigyeléssel olcsón!
 • Szakképzett, magyar sportoló kollégákkal.
 • Bármikor elérhetőek vagyunk!
 • Generali Biztosító biztosítja értékeiket!
 • Megbízhatósági tanúsítványunk van!
 • Gyors, rugalmas munkavégzéssel segítünk!
 • Igen, mi vagyunk, akik mindent viszünk!
 • A beköltözés előtt állapotfelmérés, hibafeltárás!
 • A hibáik javítását, az átépítést is vállaljuk!

Ön is bármikor hívhat. Hívjon most!

Kérdése van? Küldje el!

Ön pontosan egy ilyen segítőkész, lelkiismeretesen dolgozó költöztetőcsapatot keres?

Mert gondok nélkül költözne? Lomtalanítana? Tehertaxira volna szüksége? Bármikor hívhat.

Hívjon most!