Ha már megunta nézni, hogy a régi kacatok értékes helyet foglalnak,
Ha nem tudja hova tenni, pedig milyen jó lenne megszabadulni tőlük…

Egyszerűen hívjon fel és megszabadítjuk a régi holmiktól! Utána újra levegős, tágas tér fogadja a zsúfolt helységekben!

Megszabadítjuk a lomoktól!

Rendelje meg szolgáltatásunkat, majd kényelmesen hátradőlve nézze végig kollégáink precíz és gyors munkavégzését. Amire oda kell figyelni a lomtalanítás megrendelésénél ami nagyon fontos:

A lomtalanításnál nagyon fontos,hogy a cég akit meg kíván bízni bejelentett és legális szállító cég legyen!

Ez azért fontos, hogy az ön elszállított lomjai ne kerülhessenek a bokorba, erdőkbe vagy illegális lerakó helyekre,ahonnan esetleg amennyiben utána néznek Önt büntetik meg, mert nem tudja igazolni a feketén dolgozó céget ki vitte el öntől az adott lomokat.

Mi szabályos bejelentett cég vagyunk,munkatársaink céges rendezett pólókban,munkaruhában dolgoznak és számlaképesek vagyunk természetesen.

Csak legális helyre pakoljuk le a lomjait a pokrócokat,tányérokat,edényeket,lepedőket vesszük csak ki és különítjük el kutyuskák számára civil állatvédő menhelyeknek!

Nagyon fontos: 

Az árak ki legyenek írva! Akit meg szeretne bízni a munkával a honlapon, mint a mienken is az árak fel legyenek tüntetve, hogy munka végén ne legyen akár a többszöröse az előre megbeszélteknek és vissza lehessen ellenőrizni a kiírt árak alapján a végösszeget!

Nálunk alap esetben óra díj amit számolunk Zuglói telephelyünktől az adott területig ott a munkavégzés lomtalanítás idejét számoljuk majd a plusz 1 órát 10 köbméter alatt ,plusz 2 órát 10 köbméter vagy felett.

Lomok köbmétere 2.500.- forint, amit nekünk is ki kell fizetni, mert csak szabályos lerakóban pakoljuk le az önök lomjait.

Különböző teherautóinkkal bármiféle különböző lomot el tudunk szállítani,nincs olyan lom aminek az elszállítását ne tudnánk megoldani. Melléképületeket is lebontjuk és elszállítjuk gyorsan és gond nélkül. Sokszor akad olyan feladat, hogy nehezebb tárgyakat kell eltávolítani amit gépekkel vagy erővel tudunk  megoldani. Az erősen szennyezett, esetleg bogaras lomokat mi befóliázzuk, de akkor is megoldjuk gond nélkül.

Amennyiben szükséges védőfelszereléssel , overállokkal is fel vagyunk készülve veszélyes lomok eltávolításához. DISZKRÉTEN DOLGOZUNK amennyiben kérik.  Veszélyes hulladék, festék, gumiabroncs… elvitele sem jelent gondot amit munkatársunk egyedi ár alapján megadva de szintén el tudjuk vinni a hulladék udvarba.
A lényeg,hogy mi úgy állunk a munkához,hogy azt hogy lehet megoldani nem pedig miért nem.

– a leggyorsabban szállítjuk el a lomokat

– a legegyszerűbben pakoljuk fel a lomokat

– a leghatékonyabban végezzük a lomtalanítási feladatot, hogy máskor is állhassunk rendelkezésre önnek és ismerőseinek is akinek ajánlani fog minket.

Amennyiben kérdése van hívjon minket bizalommal vagy, ha csak tanácsra van szüksége akkor is segítünk szóban vagy ha messze van videóhívásban a körülményeket látva.

Több és többféle teherautóval állunk az ön rendelkezésére az egész ország területén!

Ha egyszerűen nem fér el tőlük

Vagy csak egyszerűen nem fér el a lakásban található lomoktól, netán örökölt bútordaraboktól? Az éves lomtalanításig még túl sok idő van hátra és önnek azonnal megoldásra lenne szüksége? Szeretett volna konténert rendelni, de annak lerakását még engedélyeztetni is kell, ráadásul nincs segítség a holmik elszállítására?

Ha költözés előtt van

Költözés előtt is érdemes egy nagyot selejtezni. Az így feleslegessé vált dolgait, bútorait – amelyet már nem vinne át új lakásába – szabályos lerakóhelyre szállítjuk. Vállaljuk hagyatékok és lakások teljes lomtalanítását, így költséget spórolhat meg, hisz a feleslegessé vált dolgait már nem kell magával vinnie.

Az eltervezett lomtalanítást és költöztetést egyszerre is meg tudjuk oldani 2 teherautóval. Cégünknél nem egy hanem több teherautó is rendelkezésre áll így nem csak mint fent említett költséget de időt is meg tud spórolni ezáltal. Hisz egy időben költöztetjük az egyik kocsira a szállítandó bútorait másik kocsinkra pedig a szükségtelen és feleslegessé vált lomjait pakoljuk fel. Amennyiben nagyobb mennyiségű lom vagy költöztetni való szállítását kéne megoldani.

Hagyaték elszállítása

Amennyiben csak a falakra van szüksége és mindent el kell távolítani úgy ahogy van ki kell dobni, mi zsákokkal és dobozokkal megyünk és pakolunk minden ott maradt hagyatékot, lomot, tárgyakat… Be zsákoljuk, bedobozoljuk a lomokat és a legrövidebb útvonalon akár ablakon leeresztve ha van rá mód vagy kiadva teherautóinkra rakva gyorsan elszállítjuk és már nem is zavarunk. Összesöprünk magunk után, ahogy azt sok facebook posztunkon is lehet látni képekben.

Facebook oldalunkon olvashatók több, mint 100 elégedett ügyfél véleményei is. Különféle helyszíneken körülmények között végzett lom és hagyaték vagy veszélyes hulladék nehéz tárgy elszállítása képekben referencia képen át tekinthetőek.  Kisebb munkákat egy – két tétel elszállítását is vállaljuk nagyon szívesen.

Adományokat kutyuskáknak menhelyeknek félre rakjuk.

Pokrócokat, edényeket, törölközőket, kutyaólakat félre szoktunk rakni és 4-5 civil állatvédő menhelynek, akikkel kapcsolatban vagyunk saját időnkből elvisszük. Ezt minden esetben képekben és facebook posztokban fel szoktuk tüntetni és ki szoktuk írni, hogy mikor mit melyik menhelyre szállítottunk.

Amennyiben jó, működő  hűtőszekrény vagy mosógép van feltüntetjük melyik menhelyre szállítjuk. Ezt karitatíve szoktuk megoldani saját időnkből, teherautóinkkal. Ezért a kutyusok, menhelyek is köszönik, ha minket választ. Mi pedig igyekezni fogunk mindenben.

Tegyen velünk  környezetéért

Megszabadítjuk a veszélyes hulladékoktól

Munkánk során lomtalanításkor tudunk legtöbbet tenni a környezetvédelemért, hiszen itt kerülünk közvetlen kapcsolatba hulladékokkal.

A költöztetéskor, lomtalanításkor kiselejtezett anyagokat olyan helyre szállítjuk, ahol szétválogatás után minden hulladék a megfelelő újrahasznosító helyre kerül. A veszélyes hulladékokat kijelölt gyűjtőhelyre visszük, ahol újrahasznosítják, illetve a törvényi előírásoknak megfelelően kezelik.

Lomtalanítás során érdemes:

 • lehetőség szerint parkolót biztosítani, ami nagyban megkönnyíti munkánkat, így a felpakolás biztonságosabb
 • társasházi lomtalanítás előtt a többi lakóval egyeztetni
 • ügyelni kell a dobozok és egyéb csomagolóeszközök terhelésére, ki ne szakadjanak
 • az óvatosság érdekében kérjük írja rá, ha folyékony, törékeny, vagy kényes dologról van szó
 • a veszélyes hulladékot elkülönítve kell szállítani, ez speciális csomagolást és kezelést igényel
 • az idősebb és fiatal családtagokat érdemes távol tartani a lomtalanítás helyszínétől a baleseteket elkerülendő

Legyen velünk Ön is állatbarát!

Ami Önnek már nem kell, még boldoggá tehet egy árva kutyát!

A lomtalanításnál még hasznosítható, felhasználható tárgyakat, pokrócokat, kutyaháznak való faanyagot, edényeket Facebook oldalunkon visszakövethetően, fényképekkel igazolva mentett, bajban lévő, beteg kutyuskáknak adjuk közös egyeztetés után!

Engedje meg, hogy segíthessünk a rászoruló állatokon azokkal a dolgokkal, amelyek Önnél feleslegesség válnak. Ha megengedi és velünk lomtalanít, azzal beteg, gyenge, árva kutyusok megsegítéséhez járul hozzá. Legyen velünk együtt Ön is állatbarát!

Lomtalanítás, gyors és rutinos, LEGÁLIS!

Ha már régen tervezte, hogy eltünteti a régi rozsdás romokat az udvarról vagy a garázsból, ha megunta kopott bútorokat, de nincs hova tenni, vegyen egy mély levegőt és hívjon fel bennünket! Ezzel le is tudja egyszerűen, gyorsan.

Legális módon eltüntetjük a feleslegessé vált holmijait Budapesten és környékén, elfogadható áron, precíz munkával, diszkrécióval, garanciával.
Nem kell tartania zajtól, bírságtól vagy attól, hogy régi tárgyai illegális lerakóhelyen kötnek ki vagy a sarkon túl köszönnek vissza!

Hívjon ezen a számon,
mobilon csak egyetlen érintés:

Lomtalanítás árak

 • Tehergépkocsi 1 fővel 12.000.-ft/óra
 • Tehergépkocsi 2 fővel 15.500.-ft/óra
 • Tehergépkocsi 3 fővel 18.500.-ft/óra
 • Tehergépkocsi 2 fővel 2 órára 30.000.-ft
 • 2 kocsival 4 fővel 31.000.-/óra
 • 2 kocsival 5 fővel 34.000.-/óra
 • 2 kocsival 6 főre 37.000.-/óra
 • + 2.500.- Ft -tól általános lomok köbmétere.
 • Sitt csempe festék veszélyes hulladék elszállítását is vállaljuk megegyezés alapján!
 • + 1 órát 10 köbméter alatt a lepakolásra fel kell számolni míg a bányában a lomot lepakoljuk
 • A bányába kijutni,sorban állni,lepakolni és vissza érkezni.
 • +2 órát 10 köbméter vagy felett a nagy mennyiség miatt.
 • Vidéki települések esetén a visszautat is számoljuk és + 190.-ft/km
 • A behajtási engedély díja, valamint parkolási díjak, minden esetben az ügyfelet terhelik.
 • Reggel 6:00 óra előtt,és este 20:00-óra után dupla órabért számolunk fel!
 • Mi mindenben igyekezni fogunk. Amennyiben félre tájékoztatnak vagy nem becsülik meg a munkánkat és becsületes MAGYAR rakodóinkat köszönettel,de mi is visszaléphetünk a megbízástól!
 • Díjaink telephelytől telephelyig értendők.
 • A kiírt áraink a nettó árakat tartalmazzák!
 • Amennyiben nincs vagy nem használható a lift,munkatársaink egy egyszeri lépcsődíjat,egy jelképes összeget számolnak fel a lépcsőzés mennyiségétől függően.

LEGÁLIS!

Nem kell tartania bírságtól vagy attól, hogy régi tárgyai illegális lerakóhelyen kötnek ki, vagy a sarkon túl köszönnek vissza! Legális módon eltüntetjük a feleslegessé vált holmijait, elfogadható áron, precíz munkával, diszkrécióval, garanciával.

Kérjen ajánlatot!